August 3, 2010

Angkara Romeo

Harini aku bukan nak citer pasal novel or citer Romeo dan Juliet . Heh ! Takkan ku sentuh novel itu melainkan tgok citer boleh laa baru ON SYIOK ! Apsal syiok ? Angpa pikiaq laa sendiriq !

Korang semua mesti penah kena kacau kan ? Maksud aku kena kacau tu bukan yang HEHEHE tu ini kena kacau kat phone . Penah kan ? kan ? kan ? Tipu laa tu kalau tak penah . Haktuihh laa ! haha . Tak kena kacau pon , korang yang kacau depa . Kannnn ? Baik ngaku sekarang . Tuhan marah . Haha *aku mengaku takpe =)

Nak dijadikan citer aku kena kacau haritu . Dia kacau aku time hari after aku balik dari kursus aritu .

Okaylah . camni citernya . Mula mula dia miscol je . Okay , aku tak kesah sebab maybe salah number . Fine . Then , dia miscol lagi . Aku pon terus lah text dia . Hah ? Apesal aku tak call je dia balik ? First , MALAS . Second , Jimat kredit . Kredit itu penting ye adik adik . Last , Aku tak kenal kau laa weh .

Aku text dia macamni .

Aku : Sape ni ?

Dia : Ni ROMEO ar .. owg cne cPe nMe ?

Aku : Eee Bro ! Geli gila . Gua pon romeo aa . Eee

Dia : Aloo alooo , cakap bek2 sket oke .

Aku : Betol lah . Gua laki lar . mane dapat no aku ?

Dia : Ooo..agk nye slah no kut. org umah bgi slah ar .. ok lah gua cau dlu
ar klau ade ape2 aloo2 ar same gua .

Aku : Ha , yelahh . ape ape hal . gua aloo aloo lu . sorry ar bro . chaw !


Ha ! Padan muka Lu ! Lu nak kena kan gua ? Lu kena dululah beb . Hikhik . Amacam ? Itu first time kot aku layan orang macamtu .

Aku suspect tambah respect ade budak jual nombor aku time kat kursus aritu and aku tau dia tu budak dari sekolah mane . Taknak lahh aku bagitau kat sini kan ? Tak baik

Aku geli wohh tengok cara dia taip text tuh ! Sumpah ! aku geli gila dengan cara dia mengeja . Macam tak reti mengeja . Nak je aku balas lagi " ROMEO PELAT KE ? " Korang suka ke text macamtu ? Eee , tak sakit mata ke tengok text tu . Kejap tulisan kecik then besar balik .

Lepas tu eja kalau eja 'name' jadi 'nMew' , takpon 'kita' jadi 'kitew' . Tak ke cara nak menyebut perkataan tu sampai berlipat lipat mulut korang nak cakap abjad "W" tu . Sorry okay if korang terasa . Ini pendapat aku tapi if korang nak teruskan gak teruskanlah tapi jangan send kat aku . Haha . Mau aku kasi ayat sedap punya kat korang . Hikhik

Pi es : Nak kacau aku ? Bak datang ! Meh aku perambat korang dengan penyapu gak kung . Hikhik . Peace !

4 comments:

annis razali said...

haha:p
relax sis,
ehh!klakar giler ko knakn dyer blik NA xD

amirah said...

yeah!
geliw glewwww weii..
hahahaha..
akuw pown rasew mcmtuhwww..hahahahhaa..

oh khaulah ! said...

heyy . my blog url dah bertukar taww . plis manage it back if u want to open it . owkae ? :)
www.deardamndreamers.blogspot.com

Zalikha Irdina said...

Anne : HAHA , aku okay jeh :) , lawak kan ?
Nak je aku jumpa mamat tu face to face :D

Mira : SENGAL ! akuw geliw bhaiw , hahahahaha

Khaulah : Oh okeng ! akak sudah follow ;)