August 14, 2010

Bila Ramadhan Semua Jadi Indah

Today 4 Ramadhan 1431 Hijrah kan ? Aku happy sangat sangat harini sebab abang balik ! Heh Heh . Rindu wehh . Dah 3 weeks dah dia tak balik rumah then lepas tu pulak harini baru kitorang dapat berbuka sama sama setelah ompek hari tak berbuko bersamo samo . Sumpah rindu !



Tapi aku jenis malu nak tunjuk yang aku rindukan dia so bila dia sampai je rumah then kebetulan pulak time tu aku tengah kemas rumah so aku buat buat tengah busy gila kemas rumah . Konon konon nak buat aku ni tengah kusyuk gila lah sampai tak perasan dia da balik.



Tapi at last, aku tegor lah jugak dia. Aku cakap macamni "Eh ehh , dia balik laa minggu ni" dengan konon konon buat muka terkezut lahh macam Eric Leong. "SURRRPRISEEEE !"



Aku rindu nak kejotkan dia sahur, kalau dia tak bangon jugak aku mula lah nak bebel kat dia then nanti dia bebel kat aku balik. *cet ! biadap sungguh.



Then rindu nak pergi bazaar Ramadhan sama sama. And banyak lagi T.T



Tahun ni punya Ramadhan, aku agak murung sket . Yelahhh , first time berjauhan. Tapi takpe Pesbuk ade. So, takdelah rindu sampai tahap gaban. Kalau aku rindu jugak, tu dah namanya Rindu Miang. Meiow Meiow~


Takde kena mengena langsong -,-"


Pi Es : URL blog ni mungkin akan berubah . Sebarang pertanyaan boleh tanya disini atau disana. TQ :)


4 comments:

paan sabri said...

haha.. selamat berpuasa..

Zack Dinot said...

Paan : haha , Selamat Berpuasa jugak :)

amirah said...

awww..so sweetttt..

Zack Dinot said...

HAHA