August 9, 2010

Yusuf Anak Lelaki Taiyoob

Sekejap je rase dah nak puasa . Padahal aku rase baru je lepas aku raya *cet , raya je ingat . Alhamdulillah lah kan ? Kap Ba Ro Kap Alif Ta Nunn . Keberkatan =)

Bila Yusuf Taiyoob da kuar iklan kat tb angpa tu maknenya Ramadhan nak datang laa tu . Korang ni da beli ke blom Yusuf Taiyoob tu ? Wajib doee . Aku kalau tak beli makanan ni tak sah kalau time Ramadhan . Tapi actually kan , aku tak lah suka sangat makan kurma . Setakat satu dua bijik boleh laa lagi . Ni kalau angpa bagi aku satu tangkai tu mau menangis aku kat situ gak . Manis lah .

Tak sabar rasenya nak puasa . Best lahh ! Sebab ?
First , yelahh , setan dah takde dalam dunia ni . Hehe . Gila kentang weyy . Ni yang boleh online lama lama sampai mata lembam tanpa syaiton disebelah . Tak payah fikir pasal hantu lagi . Hahaha .

Second , nanti sekolah pulak boleh balik awal sket . Heaven gila wey ! Balik sekolah , mandi , solat , then baru online pastu tidur jap . *terok lahh

Third , aku terpaksa stop sampai kat sini dulu . This week aku agak busy sket . Dengan Rabu ni ade forumnyaa kat class . Then aku sekarang ni tengah nak mencari isi isi nya . Doakan group aku dapat yang terbaik okay ? Nanti lain masai aku update lagi . Sorry . Okeng ? Chaw !

oh by the way

SELAMAT BERPUASA ! =)

3 comments:

oh khaulah ! said...

Selamat berpuasee !:D

Zalikha Irdina said...

HOHO , Happy Fasting Khaulahh ;D !
Jangan tinggal puasa yekk . HAHA

annis razali said...

hahaha :p
entry ko giler potatoes wey :DD

Na,aq x beli YUSUF TAIYOOB,
tap, aq beli YUTA c(:

SELAMAT BERPUASA ank azwa :))))))