July 31, 2010

Siapakah Dia ?

HOHO , lama tak update blog . Aku rasa dah berhabuk gila macam minnie mouse aku yang baru pagi tadi aku basuh dia then sental dia sambil nyanyi lagu Baby by JB kat dia . Mesti jauh dalam lubuk hati teddy tu berkata ' Cet , aku nak Mickey Mouse nyanyi ! Bukan Kau ! " Actually , setiap hari aku bukak account ni tapi jari aku agak keras untuk menaip . Aku lebih selesa membaca je . Even , kat FB dengan MS aku pon aku malas nak chatting dengan orang . Kalau chatting pon sekejap je . Then blahh sebab takde mood nak borak . Maaf ye rakan =)

Today , entry ni khas untuk DIA sorang je . Siapakah orang itu ? Tinggi manekah orang itu ? Besar manekah orang itu ? Mari kita mengukapnya bersama sama . Saya Karam Sink Warlia melaporkannya dari rumah *Dah la Karam pastu Sink plak.

First of all , aku nak wish kat dia dulu..

HAPPY ANNIVERSARY SAYANG !


oh silap


HAPPY BELATED BIRTHDAY BESTIE !


Sorry aku lambat wish aritu wey . Maafkan beta yeh ? Hihi . Aku just nak cakap kat sini :

23794 Semoga panjang umur weh
23794 Dimurahkan rezeki
23794 Rindu Kau sangat sangat !
23794 Rindu nak lepak rumah kau
23794 Rindu Nasi Goreng Majerin kau . HAHA
23794 Rindu nak golek golek kat katil kau
23794 Rindu nak gelak besar sama sama
23794 Rindu nak naik rumah kau ikot jalan bukit tu sorang sorang time pepagi buta
23794 Rindu pemadam comel kau yang banyak banyak tu *dah niat nak curi ni
23794 Rindu nak buat pertandingan masakan sape paling hancur *Confirm aku JUARA
23794 Rindu nak buat benda yang stupid dengan kau .
23794 Rindu nak lepak kat airport .
23794 Rindu nakbermalam dengan kau kat Hotel Concorde *cet , bunyinya dah lain .
23794 Kau Kawan aku yang THE BEST pernah aku ada !
23794 Kita Segila ! Semereng ! One Malaysia ! *tiba tiba
23794 Aku Sayang Kau
23794 Kita kawan sampai bila bila okay ? kubur sebelah sebelah laa senang citer . hihi
2371994 Overall , Bila kita dapat buat benda semua tu balik ? ='(

NUR AMIRAH
THIS IS FOR HER . MY TRULY FRIEND . SHE's THE BEST .

Jangan pandang yang tinggi tu . Itu bukan dia . Cis ! yang belakang tu...Cantik handbag dia =)


2 comments:

amirah said...

awwwwwww.. :')
nangis aku bce..
hahahaha..
thank youuuhh zalikhaaa :)
yeah..rindu tu suumeee..
haha..
rinduu gk kcau org pkai public airport..
shhhhh!
haha..
thank you thank you..
terima kasih malaysia!

Zalikha Irdina said...

HAHHAHAA .
yeahh , bila lagi dapat kacau org guna public phone kat airport kan ?
hahaha
Ape lak malaysia lak ni ? hahaha . samdol tol . ahha . no biggie laa babe .