June 30, 2010

Hati Lucu

HAHAHHAHAHAHA . Annoying gila kan ? Tiba tiba je aku gelak . Takde weh . Aku rasa kan bila hari Rabu tu tiba *sumpah skema mesti aku happy semacam . Hey , bukan sebab aku suka haritu ade koko lah , tapi sebab petang tu mesti ade je jokes yang mengarut lagi melalut dari budak budak ni .

Macam petang tadi aku turun kantin lambat sikit sebab zati ajak gi kedai Smiles kat seroja. So , aku ikut je lah . Yelaa , dia baru first time bawak motor datang sekolah . So , alang kepalang bawak laa aku ni gi jalan jalan jap .

Yelaaa , aku ni mana penah naik motor dah . Kali terakhir naik motor pon time aku form 2 tak silap . Lama tu beb . Kalau ada anak tu , da pandai cakap " MUMMY BUSHUK " dah . Haha . Aku tak naik motor sebab encik ayah tak kasi . Itu pon naik motor takut takut je weh . Yelaa , kung terserempak ngn encik ayah kung . Kan susah ? haha

Then yang si zati ni bawak motor tak reti nak tengok kiri kanan . Melulu je . Haihh . Tadi kitorang almost nak accident . nasib baik aku suruh dia cepat cepat berhenti . Kalau tak , makan free laa korang malam ni . haha . Then , kitorang sakat budak budak sekolah rendah balik sekolah . Time tu budak budak tu pakai baju uniform Tunas Puteri lengkap au . Yang si zati ni pulak pantang nampak budak pakai baju uniform teros jerit kat budak budak tu .

" KIRI ! KANAN ! KIRI ! KANAN ! "

Dah laa time tu tengah bawak motor , sempat lagi sakat budak . Budak tu pandang semacam je kat kitorang . Dalam hati budak tu mesti kata macamni " Ni mesti ENDON ==" haha . Dah la time tu aku pakai T-Shirt Pandu Puteri , lagi lah malu . Haha . Tapi apa apa pon aku happy jalan jalan dengan kau weh =')

*********************************

Sampai je sekolah , teros bagi anak anak Gaza ni makan . HAHA . Aku dengan Zati beli lah cikedis untuk dorang time dekat Smiles tadi . Then , kitorang share lah sama sama sebab Sharing is Caring right ? haha .

Sambil sambil makan tu , boleh lak budak budak ni buat lawak . Sumpah ! Bising gila canteen time tu . haha . Kitorang conquer kot . mane tak bising ? Buat lawak sampai panjang menjela jela . Padahal kitorang start pasal "BELACAN" je . Kitorang melalut sampai " AYAM GILIS " lah , " AYAM PENYET " kat Giant lah . Macam macam lagi lah . Actually , panjang gila citernya . Tapi aku ingat tu je baru . hahaha . Budak budak lain pandang slack je kat kitorang . ADE AKU KESAH ? haha

Pastu , kitorang chaw gi surau . Dalam surau pon jadi nak bergurau lagi . Haiyoo =="
Mana taknya , si Mariah Carey ni , gi bubuh minyak wangi kat stokin dia . Pastu , cara dia bau stokin dia macam stokin baru keluar dari kilang . Perghh , dia ingat wangi ? hahaha . Weh , kau memang kelakar Carey .

Then bila da taruk kat stokin tu , boleh pulak sapu kat karpet surau . Dah lah karpet surau bau ACEM . hahaha . Pastu dia buat muka , macamane orang takde gigi bercakap . Lagi laa terok =="macam onyang aku pon ada . haha .

Okay , aku citer sampai sini jela ek ? Hujan tengah lebat weh . Sedap gak kalau guring nih . hehe . Bye !

Yang melalut ,
Zati , Alya , MC , Anis , Zack , Lyna , Tas , Ell ngn Mai

3 comments:

annis razali said...

hahaha xD
tue r kan!
yg paling klakar si MC tue ha!
cam sengal jer!
ahahaxD
muker dyer bleh stay camtue jer,
cam x wat per2 slah xDDDD

nieynaQISYA =) said...

HAHA,
ta boley blaaa dowh !
aq nyan nazmi kat tepi uwh pown ,
nak tergolek2 daa.
bengong tol laaa.

Zalikha Irdina said...

HAHA , tau pon !
Aku sampai rumah teros pening kepala
sbb asyik gelak je memanjang ptg tu . haha