June 14, 2010

Baru Lahir

Assalamualaikum.




Okay , akhirnya terjadilah jugak blog aku nih . Actually , da lame aku nak buat blog ni tapi kadang-kadang tu masa suka jealous dengan aku , then ade perasaan takut lahh nak buat blog *ceh ! zack kau ni buat blog pon takut ! haha . Aku bukan ape, aku buat blog ni pon sebab taknak lah nampak sangat aku ni ketinggalan dalam dunia IT , ICT , LCCT , ntah ape lagi ntah . haha . Then , aku pon nak share sikit pengalaman aku , diri aku , korang , masyarakat dan negara . Wah ! da macam nak buat ayat rumusan karangan laa pulak *diri, masyarakat dan negara. haha . Lagi sebab , kawan kawan , kakak kakak , ibuq ibuq , bapak bapak yang mendorong aku buat blog . thanks babes and dudes :') *terharu . muahahaa


Pi Es : Aku baru disini , hope korang dapat ajar aku or tegur aku
mana mana yang patut . Aku minta maaf kalau kalau terkasar ke words
aku , tersama dengan ayat korang ke . Sorry laa der , gua mintak
maaf awal awal dulu . okay ? Chaww

5 comments:

amirah said...

hahaha..slamber jer zalikha..
btw..welcome to the club!
haha..ttbe..
oh..knl ak x?
ak kwn skola rndh ko..
hahahahaa....

Zalikha Irdina said...
This comment has been removed by the author.
Zalikha Irdina said...

ape yg slambe weh ? ahha
Ohh , thankyouuu Mirahh :')
kenal lahhh , BESTIE aku kodd
hahaha
yang buli aku suruh naik rumah
dia pagi2 buta .hahahaha

p/s: sory terpaksa delete cmmnt tadi :)

amirah said...

hahahahahahaa..awww...
naik bukit..
ps2 g jogging ssamer...
ahahahahahhahahaha....

Zalikha Irdina said...

hahaha , jogging ? jogging laa sangat =="
hahaha
pastu beli nasik lemak cik anis
balik then makan .
tu namenya jogging ? hah ? hahaha :D