June 25, 2010

Doctor VS Engineer

Assalamualaikum , Oh Hello :D

Tajuk atas tu ade memang ade mengena sikit dengan entry aku yang nak citer sekarang ni . haha . Tapi versi yang peringkat sekolah je lah . haha

Awal tahun haritu , cikgu letak aku kat dalam kelas 4 Sains Tulen 2 . Perghh , time aku dengar je cikgu umum kan nama aku masuk kelas tu dah nak menangis pon ade *terharu dapat masuk kelas sains . muahaha . Gembira pon ade * geng kepala mereng ramai kat situ . TAK SUKA pon ade *sebab I HATE BIO ! hehe . Bukan apa , aku daripada form 3 lagi memang nak sangat masuk kelas Lukisan Kejuruteraan . Tapi nak buat camne ? da jodoh kat situ . haha

Actually , aku bengang dengan subjek dia je , BIOLOGY ! HAHA . Cuba kalau cikgu tukar subject kelas tu Engineering Drawing . Confirm tak nak keluar dari kelas tu pastu letak gam UHU kat punggung . *punya laa semangat taknak blah dari kelas . Rehat pon sekali kerusi dibawak bawak nya . okay tu tipu .

Students dalam kelas tu ? Perghhh , terbaik kot ! Lelaki , Perempuan sama je . Dua dua sama jantina , sama kepala . Sampai tak tahu mane lelaki mane perempuan . Kunza maybe . hahaa. One MALAYSIA ! *tiba tiba je =="

Budak budak dia happening gila kot . Bila cikgu takde je , apelagi , girls girls yang kat belakang *termasuk aku . Bajet tinggi ==" Buat konserto Super Junior kat belakang . Tapi nyanyi lagu Siti . haha . *jerat percintaan . my favourite ! haha . Aku selalu berduet dengan izzati kamsani . Perghh , bila kami bergabung , MELETOP ! AHH !

Pastu , kitaorang ni memang kaya dengan bergosip . Lebih lebih lagi budak belakang . *belakang lagi ==" setiap sorang mesti ade gosip gosip yang the latest . haha . Ngek kan ? Bukan reti nak belajar budak kelas ni .

Benda yang WAJIB kitaorang buat setiap hari ialah TIDUR ! haha . Subject yang sunat kitaorang tidur or tiba tiba nampak subject tu da nak start is Bahasa Malaysia ! haha . Betol weh , aku kan kalau nampak je cikgu tu da masuk , automatically mata terus sepet , otak fikir tidur , tangan ke depan , then terus belayar and mimpi aku kahwin dengan anak raja . *Ceh ! perasan ! haha

Aku duduk kat dalam kelas tu 3 hari je weh , tapi kitorang punya erat persahabatan tu rase macam da bertahun tahun kat dalam kelas tu . The best moment yang takkan aku lupakan time kita semua kena kemas kelas dalam erti kata lain hari menceriakan kelas :')

Semua time tu happy je , buat sama sama , gunting sama sama , tampal sama sama , terpegang sama sama , Eh eh , terlepas sudah ! haha . Time 'dia' tolong gantung langsir tu rase macho gila dia ohh time tu , Pastu kami bergurau senda . Ecehhhh ! hahaha .

Oh oh ! budak budak yang duduk belakang yang aku ingat time tu ,
Izzati , Peah , Alya , Diyan , Mai , Ieka , Lyna . Tasnim dengan Faiqah memang duduk depan tapi suka berhijrah ke belakang . haha

Budak budak lelaki yang bajet bajet macho badan tough yang aku ingat ,
Nik , Radhi , Aiman , Sam , Azim , Shaukie , Epi , Zul , and our class monitor , erkk erkk , lupa laa nama dia . hehe .

Overall , kelas ni TERHEBAQ ! TERBAIK ! TERBISING ! TERHAVOC ! TERBLUE NUM ONE ! *kami budak bio . Takpe . Budak lain tak boleh . AND TERTIDUR ! HAHA

To 4 Sains Tulen 2 : Aku happy gila dengan korang =')






Muka kantoi pura pura study



next time aku citer pasal LK okay ? Adios !

4 comments:

annis razali said...

hahaha xD
aq blom bacer lagi pon,
dar rser nk tergelak!
sengal jer TERBLUE NUM ONE!! ahahaha:D

Zalikha Irdina said...

haha , kau memang ,
aku baru buat muka da gelak da. haha
thanks weh sebab sudi baca blog aku
yg sememeh ni . haha xD

annis razali said...

haha,
eh! sememeh??
woooo!new word tue!! hahahaxD

Zalikha Irdina said...

haha , kau suma new word . haha
sila lah guna ye word tu dlm paper BM
confirm G+ :)