January 21, 2011

Unpercayai

Ho mak kau. Seminggu lebih tak update blog. Hebat. Sorry mak busy *jawapan untuk blogger yang pemalas. Haha

*Skip*

Okay, sabtu haritu ada Mesyuarat Agong Kukur. So macam biasa unit uniform still setia okeng dari form 1 sampai dah tua bangka masih Pandu Puteri tetap dihati. Kelab pulak terpaksa tukar ke Teknologi, Inovasi dan Rekacipta sebab aku budak LK. Kalau tak before ni aku budak music. Takpe bye music and bye cikgu mulut bising. Wakakaka. If ada problem ke nak idea ke pasal music, panggil je aku. Aku sedia membantu. Aceh ayat! Permainan pulak aku murtad pi masuk boling tenpin. Asalnya nak masuk futsal but bila tengok line nak register nama. Fuhhhhlaweyyy! Boleh singgah fadhiya kot pekena roti kaki cicah kuah dal.


Pastu nama aku tercalon untuk jadi pengerusi Pandu Puteri and aku dapat jawatan tu. Alhamdulillah. But Ya Allah hanya tuhan je tau perasaan aku lepas tu. Memang kena bahan habis lah. Mana taknya, time cikgu Rosnani nak kenalkan aku kat junior junior, member semua dah pakat cakap " MANA? TAK NAMPAK PUN PENGERUSI KITA? " Then, cikgu suruh aku diri atas kerusi kantin sebab aku kecik sangat T.T


Anyway thanks sape yang undi aku time haritu and tolong doakan tahun ni punya PP kena gempak and sangat sangat perlukan kerjasama dari korang ye juniors and members. Tapi aku rasa, sarah lagi layak jadi pengerusi sebab dia banyak pengalaman. Aku ni selalu terlepas nak berpengalaman. Mana taknya, asalkan nak ikut program Pandu Puteri je aku ada hal. Haih. Sabo je lah.



Tabik zapin namanya

Dengan Cikgu Marziean. Vogue tuh!








2 comments:

amirah said...

hahahaha..
wei..kau boling ke?
alamak..samelahh..haha..
aku vote kau..jgn lupe blanje..hahaha

Zack Dinot said...

Yeahhh!
HAHA. Aduhh, lain kali jgn undi aku. Aku ni pemaleh :P