January 10, 2011

Eh Hello Kami 17. Kau?

Ya a'aww! Today birthday kawan kawan kiteww. Dorang dah 17 tahun dah harini. Kitew jew tewkk. Shedeww shedew *EUW


HAPPY 17th BIRTHDAY ANN RAZALI!


Dia comel dan manis macam aku. Wakaka

ANDDDDDD the second one is

MAISARAH SHAHARUM

HAPPY BIRTHDAY MAI!


Mana yang paling pendek itulah dia.

Ni den nak koba sikit kat ekau berduo ni.

  • Semoga dipanjangkan umur
  • Dimurahkan rezeki
  • Mendapat keputusan cemerlang SPM nanti
  • Never give up
  • And beware of dog

Even kita tak se-class but aku still ngam dengan korang. Untuk mai, janganlah selalu nak buat experiment taekwando kau kat aku. Dah sengat sengat badan dah ni. Haha anyway aku tetap sayang kau. To ann, kita kawan dah lama gilaaa. Aku sayang kau macam kakak doe.

Memandangkan aku tengah kesuntukan masa gila babai. So just wish yang pendek ni je yang aku sempat buat khas untuk korang berdua. Boiboi :D

2 comments:

sarah said...

hahaaaa.....pela zack nie....btw thanks tau....igt juga sama aku nyer nyah.!!!

anis razali said...

haha, thank you ♥