January 6, 2011

Hanis Zalikha?

Okay. Hanis zalikha dengan aku memang takde talian blood yang sama ke or apa ke. Tapi mak dia dengan mak aku bagi nama anak yang seakan akan nak sama. Zack, kembali ke pangkal jalan. Ok.

Actually, nama tu gabungan nama aku dan BEST FRIEND aku. Esok birthday dia. Mai aku citer banyak pasal dia. Okay, maybe tak banyak sangat. Nanti penat korang nak membaca.


  • Aku anggap dia macam kakak. Serious, perangai macam kakak. Tu lah, lahir awal sangat.
  • Kenal dia dari Form 1 and kitorang every year class confirm sama. Sehati sejiwa lah ;)
  • First pandang macam cina. Second pandang, anak bangla mana ni? Wakaka. But serious dia memang lawa cantik kau memang da bom roti boom.
  • Pembekal tissue yang terbaik lagi berkualiti
  • Lepas makan nasi lemak ada satu tabiat kitorang. Hihi. Sangat sangat menggelikan.
  • Makanan dia makanan ku juga. Makanan ku tetap makanan ku.
  • Muka nak kanak kanak riang je.
  • Sejak Form 4, dimana ada dia. Disitu ada aku. Hee
  • Anyway, aku SANGAT SANGAT SAYANG DIA walau apa pun perangai dia :D

HAPPY 17th BIRTHDAY

NURSARAH HANIS BINTI ROSDIN

Oh, ada sorang lagi yang sama tarikh

Happy 17th Birthday too Aina Zainal Rashid :D

Wajib Tayang:


2 comments:

amirah said...

LOL!
wajib tayang!haha

Zack Dinot said...

HAHA! Ingat lagi kau. Hihi