December 29, 2010

Laser Punya Pasal

Assalamualaikum.

OHMAIMAIMAIMAIMALAYSIA! Sumpah, terer gila korang. Aku tabik sprrrrring!


And aku ucapkan tahniah sebab menang match tu and TAHNIAH juga ye sebab dah berjaya menambat hati aku untuk tengok bola. Ya, for the first time aku tengok bola dengan penuh kusyuk dan hati aku dup-dap-dup-dap bila si indon tu bnyak kali nak try masuk goal kita. Haha


And and ada satu part lagi yang aku paling berkenan. Okay fine bukan kau sorang je nyah oi. Semua gadis gadis di desa mahupun ibu ibu bapak bapak yang nak cari menantu pun tengah mencari "dia".



Siapa dia? Hihi. Okay, aku dah gelak gatal namanya.





Alahaaii apek molek oii ♥



Nampak tak persamaan rumput dengan rambut dia? Wakaka



Rambut sekarang lagi style kot. Hihi


Ok. Bye!

2 comments:

anis razali said...

haha, betol weh! sumer blogger girls plus boys pon post entry pasal apex nie :p

Zack Dinot said...

HAHA. Apek ni dah popularrr. Grr. Hahhahahaa