December 13, 2010

Cair Bhai

Hai kakak GeWdIks and abang reWmPitS!

Okay. Itu salah satu contoh ejaan budak budak baru nak up ataupun budak budak yang baru nak kenal dunia. Heh. Please lah weh, sakit mata akak ni nak membacanya.

Aku ni bukanlah peminat setia cerita korea sampaikan ikut gila dia punya perkembangan, pengecutan and whatsoever lah kan then sampai sanggup belajar bahasa korea. Okay, lantak korang lah. Janji korang jangan nak mencarut depan aku guna bahasa korea sudah. Memang kakiku melekatmu dimulutmu lah jawabnya. Heh.

Tapi ada satu actor korea ni yang aku memang minat gila babai lah. Dia je kot yang aku kenal.

LEE MIN HO ke LEE MIN HOO? Apa beza ada dua O? H2O? Okay lantak yang penting dia handsome bangat dong.



Alololo, tomeinya. Gewam gewam. Wakaka


Nampak tak gaya dia time dia call aku? Cukup COOOOOOL! xD




Senyuman, Mata dan Rambut ♥

Gigit kuku tu style okeng ;)

Anyway, seramai mana pun artis korea tu masuk. Dia tatap menjadi-pujaan-hatiku! Acehhhh. Wakaka


3 comments:

amiza_yul said...

weh,jeles tak aku dah jumpa dia? MUAHAHAHAHA!!

amirah said...

muahahahahhahahhaaha..
lee min ho..
lawak2..

Zack Dinot said...

Kak Miza: HAHA! Jealous teramat! Sabar je lahh -_____-

Mira: Hahaha. Apa yang lawak weh?