February 3, 2011

I Wanna Be On Top Top Top

Gila tak boleh blah buat title macam tu. Konon bajet haram nak jadi ANTM. KAH KAH KAH! Tinggi pun tak cukup bajet pulak kau zack =P


Hey guys, you know what. Yesterday punya malam, I went dinner with my parents. Yang nak kecohnya sekarang ni, aku sorang je anak diorang yang ikut pergi dinner. So apalagi? Bajet macam anak tunggal la en. Manja manja, gedik gedik sikit. Sumpah aku rasa geli mat sikit. Finnnaahhhh! Bukan sikit tapi banyaks. Haha. Mana taknya hati dengan perangai macam jantan then act macam gedik? Oh yeahh! Totally like a pondan. HAHA


Then pi mydin. Shopping barang dapur.


And balik rumah teruskan misi. Misi? Ting tang ting tang alexander~ Haha. Aku buat Kek Batik. Yeahh, tersangat la senang =)






Sopan sikit tunjuk jari kelingking



Hi. I'm a batang mop. That's all. Kk. Bye


Dari bukak api sampai sejukkan letak kat dalam peti ais, zackdinot yang buat okay. Takde assistant lagi. Oh ya! Aku tau toppingnya kureng. So kurang coklatnya. Takpe, next time aku letak topping dia kaw kaw punya banyak. Haha.


Lepas dah buat kek ni. Terus fikir nak jadi Whitney Miller dalam MasterChef. Hahaha. Padahal baru buat kek batik dah bangga. Wakaka


She is so cute plus adorableblebleeee

2 comments:

mirararara said...

zack nak sikit!sedap gila :D

amirah said...

muahahaha...
tahniah zalikha!
anda telah menjadi perempuan tulen!
hahahahhaa.. ;p
bak sikit wei..mcm sdp jeee..