May 1, 2011

K-Pop Turns M-Pop?

Assalamualaikum and Hi guys!

Aku rasa mesti dah kecoh pasal M-Pop tu kan? Sumpah lawak en en en?! HAHAHAHAHA! Mai tengok mai tengok. Selonggok 4 hengget.


Memang Korea habis kan muka? Wakaka!



Atototo. Tiutnyewwww buat flying kiss! Wakaka!




Ni lah akibat terlampau addict dengan K-Pop sangat sampai sanggup pakai baju 'senonoh' tu. Tonggek sana sini sampai jadi bentuk S. Euwwww. Then yang group lelaki pun taknak kalah jugakk. Bukak baju konon HOT la en en en. Bhahahahahahaha! Aku tak sabar nak dengar lagu diorang tu then tengok MV diorang. Nanti mesti ada menari yang ala ala muka cuteeeeeeeee je nak. Muka buat mulut muncung, pipi tembung tembung, mata kenyit sebelah. Awwwww. Omeyyy nyeww!


Point aku kat sini: Kita tengok sampai bila artis M-Pop ni bertahan. Wakakaka! Anyway Good Luck guyss.

2 comments:

where said...

owh..tgk gaya je dah fail dah..xnk dengar lah dorang..bahan lawak..

Zack Dinot said...

Hahaha! Takpe, nanti kita gelak sama2 tengok MV diorang xD