March 23, 2011

Mission 2011

Well Hello Guys!

Tadi kat sekolah ada latihan merentas desa. Semangat tau aku suruh budak budak ni datang. Tapi hampeh. Ramai tak pergi bajet muka semua nak flawless je tanpa ada belang kuda belang. I hate you guys! :P Then start dari pukul 3 sampai *lupa tengok jam* Gila lah weh. 3 petang memang cuaca suka kami pun. Memang betul betul rasa macam omuteh lah siap baring atas padang menikmati cuaca terik sambil acah acah pakai sunglasses yang ulalala kat Miami. Okfine. Port Dickson sudah :P

Then kami pun buat mission nak jadi group perempuan yang paling last sekali jalan and yes mission tu tercapai and we called it 'MISI 2011'. Bangga gila tau. Haha

And sepanjang kitorang merentas tu macam macam weh kitorang buat. Haha!
  • Buat check point sendiri.
  • Menari enjet enjet semut tengah tengah jalan.
  • Setiap kali jumpa cikgu cakap " Sorry lambat cikgu. Buat addmaths tadi kejap kat belakang ". Kalau cikgu bio, " Lambat sebab buat kajian pasal meiosis tadi, cikgu " Aku terus mengaku budak bio. Haha
  • Tekan loceng rumah orang. Then lari laju laju.
  • Nyanyi lagu soley soley *usop*
  • Singgah sahur kejap kat rumah alya. Minum air. Thanks weh!
  • Plan nak habiskan minyak kereta cikgu sebab asyik ikut bontot kitorang je.
  • Duduk kat bus stand
  • Jalan sambil bukak kasut *sarah*
  • Jalan sambil pegang dahan kayu sumpah besar sambil buat muka nenek kebayan. *terasa*
  • Jerit kat abang KFC nak order burger.
  • Asyik ulang nyanyi lagu Ayat ayat cinta.

Sampai je kat gate sekolah, bajet muka champion habis macam iklan Milo 'Kami bukan pengalah, Kami juara' *eh betul ke?* Jalan dengan muka bangganya. Haha. Lantak lah apa orang nak kata. Sorry kepada mana rasa kitorang ni kecoh. Well gurlsssss bila dah jumpa kan. Hahaha

Kami sedar tahun ni tahun last so last jugak kami nak buat hal. Serious aku cakap first time bhai aku jadi antara orang yang last lari sepanjang kitorang kenal alam sekolah. Cececeh. Ni nak citer yang aku selalu jadi antara yang ehem ehem. Well, biasalah kaki panjang kan :P

Tapi yang peliknya kan. Kitorang semua dah makan biskut Tiger time lari tadi but takde hasil pun. Hmm. Cik tiger sila jawab sila sila :D

2 comments:

amirah said...

kau tak tau aku..
mmg xpnah awl pun sampai..
xpelah..
klu sume org nk mng..
spe yg nk klh?

Zack Dinot said...

Betullllll! Then siapa pulak nak jadi QM? *takde kena mengena*