October 8, 2010

Susahlah Jadi Cantik Sangat

Bila kita jadi hodoh sangat orang hina kita , caci maki kita . Kata kita buruk macam nenek kebayan lah , dah boleh jadi hantu dalam citer Jangan Pandang Depan la , kata masa depan kita buruk lah , itulah inilah siti situ sana sinilah . HHDUGDGWEDHIOW !

Then , bila kita jadi cantik sangat pulak . Orang dengki la pulak sampai sanggup cari kita punya daki atau kesan parut kelapa sampai dapat . Yelah mana tau boleh nganjing kat FB ke baru Coooooool Gilaa !

Bila jadi orang yang sangat kaya pulak , kena bakar karang . Okay , sudah zack . Jangan lebih lebih . Gua taknak masuk news nanti . Kang gua famous karang lu orang nak mintak sign gua kat buntut lu karang . Gua taknak . Heh

Jadi orang muka jambu pon susah gak . Tengok , Lihat dan Lopong . Enjoy !








Ini semua lumrah manusia yang selalu tak puas hati dengan kelebihan yang seseorang itu miliki sampai sanggup cari keburukan dia even kecik cekinot je . Ni semua banyak dalam dunia artis . Tapi tak jugak , Cik Joyah kampung parit sebelah pun kuat bergossip . Lantak ler , yang penting
MAK-BUKAN-ARTIS-NYAH !

Pi es : Thankyou Budak Poyo ;pp !

5 comments:

oh khaulah ! said...

zack sumpah stupid gilee orang cakap camtuu . sebab mak JB pon ta sampai 51 lagy kodd ? bapaq bodohhh ! tade akal apeee . memang lah orang tak cayee . =.='

Zack Dinot said...

Kann ? HAHAHA
jadi org HOT pon susah .
so , jadi biasa2 sudah
kat akhirat nnt semua sama je ;)

amirah said...

ohh..x betol ek wei?
haha..aku tgk video tu..
mcm nk pcaye jee..
tp serious scary weiiii video dier..
lg2 tgk mlm2..hahahaa...
so x betol la ek?
story ckit..

amirah said...

ahhaa..cmmnt pertame ditulis sblm aku tgk video ke-2..
ok..so btol la dier bkn 50-an..haha
LOL
mcm lawak je wei..
tp mmg ble tgk vid 1st tu mcm x logik je suare org tu mcm tu..
hahaha..
kerepot wei..
tp..haha..paper je la..
yg pntg..mmg seram..hahahaa

Zack Dinot said...

HAHAHHAHHAHA !
Mengong , tp mmg scary video yg first tu . hahaha
A'ah dah la kerepot pastu perasan jb lak . hahaha